Најголемите облакодери кои никогаш не се изградија

0
94


Некогаш важеа за огромни проекти кои ќе ги разубават градовите ширум светов, но засекогаш останаа само проекти, заборавени и никогаш нереализирани.

Некои од овие заборавени облакодери требаше да ги красат Париз, Лондон, Москва, Чикаго, Мелбурн…

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here