Моќта на фотошоп: Ликовите на Disney во „погрешни“ сценарија

0
170


Ликовите на Disney одиграа силна улога во животите на многу луѓе, па ни е речиси невозможно да ги замислиме во ситуации во кои би им била одземена таа наивност и невиност со која се одликуваат.

Јапонскиот графички дизајнер Шусаку Такаока го прави токму тоа. Преку моќта на фотошоп ги става овие сакани ликови во „погрешни“ сценарија во кои иако ги гледаме, може да ни е тешко да ги прифатиме.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here