Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

0
120


Пред околу една година, 28-годишниот Игор Гришин кој живее во Кончезеро во Русија, шетајќи низ шумата сретнал една верверичка што не може да оди. Тој ја однел малата верверичка дома и оттогаш таа живее во неговиот дом. Верверичката се вика Чипи и таа му помага на Игор да се оттргне од секојдневните грижи, а веќе има и своја куќарка и е многу послушна. Во продолжение погледнете ги слатките фотографии од ова милениче.

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели


Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Момче спасило мала верверичка што не може да оди, а сега тие се најдобри пријатели

Запознајте ја и верверичката Џил која има свое мече и ја обожава модата.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here