Моменти од “Пријатели” во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

0
187


Се сеќавате ли на првата епизода од популарната серија „Пријатели“? Сцената во која Моника ѝ посакува добредојде во „вистинскиот“ свет на Рејчел е дел во кој се пронаоѓаат многумина, особено оние кои имаат над 25 години. Доколку се обидеме да опишеме други моменти со кои се соочуваат оние над 25 години преку сцени од „Пријатели“, тоа би изгледало вака.

Кога некој ќе ве повика да излезете во текот на неделата

Кога колешката се обидува да започне разговор со вас пред вашето прво кафе

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години


Кога ќе видите колку пари имате на сметката

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Кога ќе добиете нешто бесплатно

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Кога имате бучни соседи

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Кога ќе излезете порано од работа

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Кога ќе видите мало маче на улица

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Кога конечно договарате средба со некого после месеци „разгледување“ на апликациите за состанување

Моменти од „Пријатели“ во кои ќе се пронајдат сите над 25 години

Продолжува на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here