Можете ли да ја најдете змијата меѓу сите овие жирафи?

0
109


Овие жирафи ги збунија корисниците на социјалните мрежи, а самиот поглед кон илустрацијата дава до знаење дека задачата не е лесна. Меѓу сите овие жирафи се крие една змија. Дали можете да ја пронајдете за помалку од една минута?

Ако сè уште не можете да ја пронајдете змијата, погледнете го решението.


  • Решение:

    За оние со око соколово: Можете ли да ја најдете змијата меѓу сите овие жирафи?

Еве уште една загатка за оние со око соколово: Можете ли да го најдете глувчето меѓу сите овие верверички?

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here