Можете ли да го најдете глувчето меѓу сите овие верверички?

0
122


Есента е неисцрпна инспирација за познатиот унгарски уметник Дудолф, па затоа тој смисли нова задача за сите вас. Сокривањето е негов заштитен знак и погледнете дали оваа задача е тешка како останатите. Сè што треба да направите е да најдете еден глушец меѓу сите овие верверички.

Погледнете добро во цртежот. Иако уметникот даде сè од себе за да го скрие добро, веруваме дека нема да ви биде тешко да пронајдете убавиот глушец.


Во случај да не можете да го пронајдете глушецот, погледнете го решението.

  • РЕШЕНИЕ:

    https://www.kafepauza.mk/

Дали можете да погодите кој од овие два часовника е вистински, а кој е играчка?

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here