Можете да го пронајдете лилјакот кој се крие на сликата?

0
195


На Интернет кружи загатка која е многу потешка отколку што изгледа на прв поглед. Се работи за слика на која има многу алатки кои се користат во домаќинството, а помеѓу нив се крие и сив лилјак. Обидете се да го пронајдете.

Доколку не успеавте да го пронајдете цицачот (не грижете се, знаеме како се чувствувате), погледнете го решението подолу.


  • Сакам да го видам решението

    Можете ли да го пронајдете лилјакот на сликата - решение

Расположени сте за уште еден тест? Одговорете ги и овие 6 прашања кои ќе го тестираат вашиот интелект и староста на вашиот мозок.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here