Македонската водителка бесна: „Ало, добри сте со паметот“

0
171


Македонската водителка Јелена Спенџарска е и една од највлијателните личности на социјалните мрежи и често споделува и фотографии од приватноста.

Сега, одлучи и да го каже своето мислење за оние девојки кои користат премноу шминка и филтери и таквите фотографии ги објавуваат на Инстаграм.

„Одамна сакав нешто да кажам нешто што ме иритира на Инстаграм, но ајде сега ќе кажам. Се однесува на оние девојки кои што имаат еден тон шминка, провокативно облечени, усните, косите…тие пеат песна од некој пејач и истиот пејач го тагнуваат за да ги сподели на „стори, а некогаш не пеат само позираат. Алооо, добри сте вие со паметот“ вели Спенџарска на „Инстаграм стори“.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here