Магичниот свет на децата преставен преку моќни фотографии

0
162


Фотографката Агниезска Ригула во 2016 година решила да научи како да го користи својот фотоапарат професионално. Таа постојано правела фотографии од сè и сите околу неа. Брзо потоа почнала да заработува од фотографирањето и да инвестира во подобра опрема. Денес, нејзината најголема инспирација се децата – таа го фотографира нивниот магичен свет, погледнат од нивна перспектива со цел да го потсети човештвото на безгрижноста и среќата што сите ние сме ја имале во детството. Погледнете дел од нејзините фотографии и подгответе се за патување низ минатото!

https://www.kafepauza.mk/


https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

Продолжува на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here