Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

0
125


Кога бевте мали како изгледаше вашата куќа од соништата?

Деца на возраст меѓу 4 и 10 години ги нацртале нивните куќи од соништата, а потоа врз основа на нив биле направени дигитални скици. Секоја куќа била проценета од професионален агент за недвижнини и изгледа дека децата имаат прилично скапа имагинација.

Погледнете неколку од нивните креации.


Замокот еднорог на Алја и Зак – 5,5 милиони фунти

Замок еднорог

Замок еднорог

Тајната самовилска земја на чудата на Моли – 1,8 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Дрвото кула на Брамвел – 8 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Вилата крофна на Софија – 5 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Лудиот дворец на Сали – 4,25 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Кристалната палата на Изабела – 4,5 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќата боралиште на Чарли – 2,1 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони
Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Подводниот медузен рај на Берин – 35 милиони фунти

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Куќите од соништата на овие деца би вределе милиони

Погледнете ги и овие 6 детски цртежи на тема „Добрина“.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here