Кучето со човечка насмевка го освојува Интернетот

0
176


Нори е од мешана раса и полека почнува да ја добива титулата – најслаткото куче на светот.

Ова слатко куче, мешавина од австралиски овчар и пудлица, е навистина убав микс од генетиката на двете раси. Меѓутоа, она што ова куче го разликува од другите е тоа што тоа поседува насмевка која неверојатно потсетува на човечката.

Кучињата често знаат да ги накриват муцките и тоа да личи на насмевка, но Нори тоа го прави постојано и во некои моменти изгледа како да се смее како човечко суштество. Сопствениците на ова куче почнале да споделуваат негови фотографии на социјалните мрежи и како што обично се случува со необичните работи, Нори веднаш станал вистинска сензација на Интернет.

Можеби ќе сакате да прочитате и за зеленото куче Мохито.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here