Кој како се снајде за маска

0
83


Пандемијата со коронавирусот ги тера луѓето на најразлични начини да се снаоѓаат за своја заштита, а се чини го имаме победникот кога станува збор за маските.

Овој снаодлив граѓанин кој е примерен и ги почитува мерките за заштите од вирусот, направил креативно решение за проблемот со маски.

Дали поради недостигот да се купат маски, или пак едноставно имал голема желба, останува нејасно. Сепак, едно е сигурно – маската на човеков е најоригинална до сега. Сама произведува кислород и тоа најприроден.

Сепак, растенијата на периоди испуштаат и јагледроден диоксид, па носењето ваква маска и не е баш долгорочно решение. Во секој случај мора да му се признае оригиналноста и креативноста.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here