Колку време ви е потребно за да го пронајдете часовникот што покажува различно време?

0
121


Оваа загатка се состои од многу џебни часовници што покажуваат пет минути до полноќ. Меѓу нив е и еден што покажува погрешно време. Според креаторите на загатката, рекордот за пронаоѓање на погрешниот часовник е девет секунди. Дали вие можете да го пронајдете за пократко време?

Ако сè уште не можете да го пронајдете часовникот, погледнете го решението.


  • Решение:

    Загатка: Колку време ви е потребно за да го пронајдете часовникот што покажува различно време?

Решете ја и оваа загатка и обидете се да ги пронајдете овцата што спие и кучето што го чува стадото.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here