Кои се најдобрите стадиони кои до 2025 треба да бидат готови?

0
111


Ширум планетава во тек е изградба или подготовка за отпочнување на градежни работи на повеќе вонсериски стадиони.

Од Индија до САД, од Англија преку Катар до Јапонија, ова се стадионите кои допрва ќе блеснат. Неверојатни градби со најмодерна технологија и вонземен изглед.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here