КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за „Frozen 2“

0
155


Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по три влезници на двајца читатели за филмот „Frozen 2“ (Снежното кралство 2) во Градско кино Милениум, за проекцијата во 11 часот, во недела, 1 декември.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате заклучно до 30 ноември (сабота) до 18 часот. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени во сабота, 30 ноември, преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here