Карлеуша во кавга со колегите им покажала среден прст – Саша Поповиќ занемел

0
85


Јелена Карлеуша е најгласна во жирито на „Ѕвездите на Гранд“ и кога нешто не ѝ се допаѓа не се срами дури и да покаже среден прст на колегите.

Имено, Карлеуша жестокот завојувала со колегите од жирито, а во еден момент толку ја испровоцирале што им покажала среден прст.

Директорот на Гранд, Саша Поповиќ, кој седел до неа, немо ја набљудувал, а на неговото лице се гледала целата негова немоќ.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here