Како светот го прослави празникот Ноќ на вештерките?

0
166


Празникот Ноќ на вештерките стана глобален феномен одбележан со прослави низ светот, но и како дел од паради и дел од други слични празници.

BBC направи селекција од фотографии на прослави на празникот низ различни делови во светот.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here