Како реагираа македонските твитерџии на кампањата #tetavioleta?

0
134


Предлог реклама за #tetavioleta од страна на инста инфлуесерите:

Локација – WC. Во позадина тоалетна tetavioleta, а во рака омекнувач tetavioleta. Ти, седнат на шоља ги читаш состојките на омекнувачот, а насловот на сликата би можел да биде: “Со #tetavioleta – времето лета”.

— tviter influenser (@rmfcmk) November 19, 2019

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here