Како помина Емилија Кларк на детектор за лаги?

0
164


Актерката Емилија Кларк дојде на ред да седне на „жешкото столче“ и да одговара на прашањата на Vanity Fair поврзана на детектор за лаги.

На колку инструменти навистина знае да звири? Колку добро зборува дотраки ѕвездата на „Game of Thrones“? Што мисли за нејзиниот нов филм „Last Christmas“?

Погледнете во видеото.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here