Како не им е срам на Ципрас и на Каракачанов?

0
40
Како не им е срам на Ципрас и на Каракачанов?
loading...

[ad_1]

Значи и двајцата лажат- сушат. Ципрас своите граѓани ги убедува дека никогаш нема да признаат македонска нација и никогаш нема да нè нарекуваат Македонци туку евентуално Славомакедонци. А оној па Каракачанов, ги замајава наивните Бугари дека нема шанси да го признаат македонскиот јазик. Ќути што ние си го имаме Заев. Он е можда корумпиран, ама па никогаш не нè излажал.[ad_2]

Source link

loading...
loading...