Како да ја користите опцијата Series на Instagram IGTV?

0
186


Instagram постојано изненадува со новитети, а меѓу најновите е опцијата Series на IGTV со која може да креирате повеќе епизоди кои ќе бидат лесни за прелистување и гледање за вашата публика.

Дечките од Howfinity ќе ви објаснат како најдобро да ја користите оваа опција.

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here