Како да ја користите апликацијата Grammarly?

0
101


Grammarly е апликација и дополнителна компонента (plugin) која ви помага да ги коригирате печатните и граматичките грешки при пишување на англиски јазик во вашите онлајн активности.

Апликацијата и дополнителната компонента се целосно бесплатни за користење, но има и премиум пакет што се плаќа и нуди повеќе опции и услуги покрај средување печатни и граматички грешки.

Можете да го користите Grammarly за да ги проверите вашите текстови и пораки во Gmail, YouTube, Facebook, Messenger и многу повеќе. Како најдобро да го користите Grammarly погледнете во видеото на Howfinity.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here