Како да ја исклучите опцијата за коментари на Instagram пост?

0
166


Дали сте знаеле дека може да се исклучат коментарите на објава на Instagram? Ако не сакате вашите следбеници на оваа социјална мрежа да коментираат на конкретна објава, едноставно исклучете ја опцијата.

Ова може да го направите за секој пост посебно или за целиот Instagram профил.

Како да го направите сето тоа и повеќе, научете од YouTube каналот Howfinity.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here