Како да ја избришете историјата на пребарување на Instagram?

0
117


Историјата на пребарување на вашиот профил на Instagram е лична работа, затоа е добро да знаете како лесно и безбедно да ја избришете.

Со најновото кратко и едноставно видео на Howfinity ќе научите како лесно да ја избришете историјата на пребарување на вашиот Instagram без последици по timeline прикажувањата.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here