Како да направите вертикално видео за Instagram Story?

0
177


Ви треба вертикално видео за Instagram Story, IGTV или TikTok?

Најдобра опција ви е да користите Adobe Premiere Pro кој го користат врвни професионалци. Следете ги инструкциите на видеото на Howfinity за да ги совладате деталите.

 

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here