Како да ги откриете сексуалните желби на вашиот партнер?

0
14


Повеќето луѓе имаат скриени желби и фетиши, но најчесто не сакаат да направат ништо повеќе од фантазирање на работите што ги сакаат во кревет. Сексологот Трејси Кокс ви открива на кој начин да ги препознаете скриените желби и фетиши на вашиот партнер.

Доколку некој има фетиш за стапала, ќе ви дава комплименти за вашите нозе и чевли. Освен тоа, ќе гледа и во стапалата на другите жени, појаснува Трејси Кокс.

Ако вашиот партнер има скриени фетиши, ќе ви поставува прашања од типот: дали некогаш сте се снимале додека водите љубов, дали сте користеле секс-играчки и слично.

Доколку му откриете „сочни“ детали, вашиот партнер ќе се охрабри и ќе ви ги каже неговите фетиши, пишува Daily Mail.

Еден од знаците е кога вашиот партнер ви предложува да гледате порно филмови. Едно од вообичаените сценарија, исто така, е кога ќе ви ги раскажува неговите сексуални соништа.  

Доколку не ви се допаѓа неговиот фетиш, не исполнувајте ја неговата желба. Во сексот треба да бидат задоволни и двајцата партнери.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here