Како да вратите избришана порака на Facebook Messenger?

0
159


Некогаш сте ја избришале намерно, па сте се премислиле. Некогаш, ви се лизнал прстот на екранот на тач. 

Ако сте избришале порака на Facebook Messenger, има неколку начини да се обидете да ја вратите таа порака.

Додека пораката уште постои во серверот на Facebook, можете да ја вратите.

Имате три опции за тоа, а ова детално видео на Howfinity ќе ве води низ процесот.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here