Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

0
163


Дарија Џиуба почнала да црта пред 3 години кога се инспирирала од мачката на нејзина пријателка. Оттогаш е опседната со цртање мачки.

За своите цртежи таа користи молив и водени бои. Прво ја визуелизира илустрацијата како филм чие дејство постојано тече пред нејзините очи и кога ќе дојде до вистинската сцена излегува крајниот резултат.


Уживајте во цртежите на Дарија инспирирани од нејзината пријателка Сем и нејзината мачка Миа.

1. Заедничко уживање во дождливите денови

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

2. Кога имате мачка постојано мора да бидете на штрек

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

3. Имате друштво дури и кога се бањате

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

4. Гледањето серии со вашата мачка е забавно

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

5. Топла придружба додека спиете

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

6. Одличен украс покрај новогодишната елка

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

7. Останувањето дома со најдобрата пријателка е уште позабавно кога друштво ви прави и вашата мачка

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

8. Заедничко уживање во зајдисонцето

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

9. Малку ви е жал да ја оставите сама кога излегувате

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

10. Ова е среќа

Илустрации кои ги прикажуваат предностите на животот со мачка

Продолжува на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here