Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

0
180


Лингвистов е уметник кој умее совршено да го илустрира животот на секој кој има мачка како домашно милениче. Илустраторот кој стана популарен со помош на социјалните мрежи штотуку објави 40 нови илустрации на истата тема. Веруваме дека во овие илустрации ќе се пронајдат сите кои имаат мачка.

Два вида мачки

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка


Ова изгледа важно. Мора да го изедам веднаш.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Разочарувачки. Толку, ќе интервјуирам друг за твојата работа.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Земи мачка, ми рекоа. Ќе биде забавно, ми рекоа.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Извини, веќе имам планови со мачката.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Играј со мене. Играј со мене!

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Конечно најдов кутија која одговара на неговото его.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

А, кога ќе ти кажат „тргни се“, игнорирај ги. Ние сме мачки.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Кога се обидувам да ја воспитам мојата мачка

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Проверка на водата!

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Ах, луѓето конечно си заминаа од куќата.

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Мое!

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Здраво! Хеј! Што правиш? Здраво!

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Омилени играчки

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Ден 1 – Ден 2 – Ден 3 – Ден 4

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Мачките на останатите луѓе наспроти мојата мачка

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

Ноќен режим – активиран

Илустрации во кои ќе се пронајде секој кој има мачка

За повеќе слики, продолжете на следната страница.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here