Зошто 11.11 е посебен ден – симболиката на броевите е моќна и треба да се искористи

0
158


Нумерологијата бројот 11 го опишува како исклучително моќен број, односно комбинацијата броеви 11 и 11 ја опишува како неверојатно моќен спој на духовното будење и моќни почетоци (11 е број кој сам по себе означува почеток, интуиција, пресврт).

Денешниот ден носи силна енергија да ги разбудиме во себеси новите потенцијали,, нова сила за пресврт во животот или да дојдеме до значајни сознанија кои може да ни го изменат животниот пат.

Денеска големи се шансите да ја сретнеме нашата сродна душа, ова е ден на средби на љубовници кои одлично се разбираат, а цел ноември е инаку месец на љубовта.

Единаесетти ноември посебно беше силен мината година која беше во знакот 11, но овој 11.11 носи силна симболика со себе.

На 11.11 се родени Леонардо Дикаприо и Деми Мур. Родените на овој ден имаат иста енергија како и магичните броеви на нивното раѓање.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here