Зошто треба да поставите системи, а не цели?

0
124


Јутјуберката Ровена Цаи, која води лајфстајл видеоблог сподели со нејзините следбеници една голема промена во нејзиниот живот.

Таа тврди дека животот ѝ се сменил на подобро откако почнала да си поставува системи што функционираат долорочно, наместо цели по чие исполнување (или неисполнување) се чувствувала празно и пак почнувала одново.

Што значат функционални системи и како вие да изградите свои кои ќе функционираат за вас, научете од нејзиното видео.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here