Закани кон новинарот Салиу поради Чулев: Сакаш да примениме сила?! (ВИДЕО)

0
992

Новинарот Фуркан Салиу од ТВ Клан објави видео од денешниот настан на МВР каде присуствуваше техничкиот министер Наќе Чулев.

На него се гледа дека не му било дозволувано пристап до Чулев, а Салиу добива и закани од околината на Чулев дека ако не се повлече ќе биде применета сила за да го отстранат.

„Абе луѓе, ако сакате да ме #уплашите дај пратете некој поголем маж, а не Санде и компанија

Ќе примениле #сила? Хах, па нема да ви биде прв пат, јас од прес-конференциите на #ж си заминував со модрици, но пак утредента прв бев на настан, дури пред неговите к**тони

Ех, го памтам овој #Санде Смињанов кога се смени власта каков беше… Како мало јагне

Како сте, па дали е добар тонот, дали сме спремни

Ама вистинскиот Санде се појави кога се вратија неговите

Тоа што се вработил во време на Чавков и бил негов соработник веројатно оставило траги

Зошто не сфаќате дека времето на режимот помина?

Мора да сфатите дека не можете вака да се заканувате веќе

Мора да сфатите дека од мој данок земате плати

Мора да сфатите дека режим никогаш повеќе нема да дозволиме

BTW, припадници на МВР кои што не беа во униформа, збореа како треба да ми се одржи лекција, така да ако се случи да бидам нападнат во следниов период организаторот се знае“, пишува Салиу.

Абе луѓе, ако сакате да ме #уплашите дај пратете некој поголем маж, а не Санде и компанија Ќе примениле #сила? Хах, па нема да ви биде прв пат, јас од прес-конференциите на #ж си заминував со модрици, но пак утредента прв бев на настан, дури пред неговите к**тони Ех, го памтам овој #Санде Смињанов кога се смени власта каков беше… Како мало јагнеКако сте, па дали е добар тонот, дали сме спремни 😊 Ама вистинскиот Санде се појави кога се вратија неговитеТоа што се вработил во време на #Чавков и бил негов соработник веројатно оставило траги Зошто не сфаќате дека времето на режимот помина? Мора да сфатите дека не можете вака да се заканувате веќеМора да сфатите дека од мој данок земате плати Мора да сфатите дека режим никогаш повеќе нема да дозволиме BTW, припадници на МВР кои што не беа во униформа, збореа како треба да ми се одржи лекција, така да ако се случи да бидам нападнат во следниов период организаторот се знаеXEh bre njerëz, nëse doni të më frikësoni, dërgoni ndonjë burrë më të madh, e jo këtë Sanden dhe ekipin e tij Do të përdorni forcë? Hah, unë largohesha i mavijosur nga pres-konferencat e grujos, e të nesërmen isha i pari në ngjarje, bile para ******* të tijE mbaj mend këtë Sande Sminjanov se si ishte kur u ndërrua pushteti… Si një qengj i vogël. Si jeni, a jeni mirë, a është toni mirë, a jeni gati 😊 Sande i vërtetë doli kur u kthyen njerëzit e tijFakti që është punësuar në kohë kur aty ka qenë Çavkov dhe se ka bashkëpunuar me të me shumë gjasa ka lënë edhe gjurmët e veta Përse nuk e kuptoni se regjimi nuk është më ?E keni patjetër ta kuptoni se më nuk mund të kërcënoni E keni patjetër ta kuptoni se nga tatimi im i merrni pagatE keni patjetër ta kuptni se asnjëherë më nuk do të lejojmë regjim BTW, disa pjesëtarë të MPB-së të cilët nuk ishin në uniformë, flisnin në mes vete se si duhet dikush të më mësojë leksionin, kështu që nëse ndodh që të jem i sulmuar, organizatorët do të dihen

Gepostet von Furkan Saliu am Donnerstag, 7. Mai 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here