Животот со мачка во 40 искрени илустрации

0
195


Уметничкиот колектив Lingvistov има над 256.000 следбеници на Instagram, од кои повеќето се нивни обожаватели поради илустрациите со мачки.

Овој избор на илустрации најискрено го прикажува секојдневието поминато со мачка. А сите љубители на мачки ќе се пронајдат во повеќето од нив.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here