Емотивниот момент кога 88-годишен татко се среќава со синот со Даунов синдром со кого биле разделени само 5 дена

0
115
loading...

[ad_1]

Емотивно видео од средба на татко и син покажува како изгледа искрената љубов.

Мет Кобринк, кој е роден со Даунов синдром, го опсипува со бакнежи својот татко Малком на аеродром откако биле разделени само пет дена. 53-годишниот маж со широка насмевка и огромна радост го дочекува 88-годишниот татко кој отпатувал во Њујорк за да го гледа омилениот бејзбол играч. Тие никогаш не биле разделени толку долго време.

Видео

loading...

Видеото го сними сестрата на Мет, а откако го објави на Facebook, тоа веднаш стана хит. „Знаев дека брат ми и татко ми се премногу приврзани и знаев дека по пет дена, на брат ми многу ќе му недостасува татко ми. Тие никогаш не биле разделени пет дена!“ – изјави таа.

Мет и МалкомМет и МалкомМет и МалкомМет и Малком[ad_2]

Source link

loading...