Експерт за фитнес и нутриционизам советува: Како да ги храните децата поздраво?

0
123


Секој родител сака неговото дете да се храни здраво, а почетокот на остварувањето на оваа цел е стекнувањето на здрави прехранбени навики.

Доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project и Fit Mother Project, експерт за фитнес и нутриционизам, споделува неколку совети како да ги храните децата поздраво.

Здравата исхрана значи дека децата ќе имаат повеќе енергија, ќе бидат витални, ќе постигнуваат подобри резултати и најважно – ќе стекнат дбри навики на исхрана.

Повеќе на оваа тема кажува доктор Балдузи во видеото.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here