Една снегулка не е како другите

0
170


Барате интересни тестови кои ќе ги проверат вашите вештини? Имаме нешто за вас. Но внимавајте, следниот тест е е покомплициран и потежок отколку што мислите.

Станува збор за илустрација со снегулки во која една снегулка се разликува од останатите. Дали ја гледате? Продолжете да читате за да го откриете одговорот.

Кликнете на сликата за да ја видите во поголема верзија

Не успеавте да ја најдете? Еве мала помош. Гледајте во краците на снегулките. Постои една разлика меѓу нив. Доколку сѐ уште не можете да ја најдете, одговорот можете да го откриете подолу.


  • Покажи го решението

    Една снегулка не е како другите - можете ли да ја забележите?

За оние кои сакаат повеќе вакви тестови, препорачуваме да ја решите и оваа загатка која бара да ја пронајдете клавијатурата помеѓу зебрите.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here