Една жена решила да му направи нова фризура на своето куче и сега навистина се кае

0
21


Многу често во животот се обидуваме сами да ги правиме работите кога навистина треба да повикаме професионалци. Така и Сузана Суарез решила сама да му направи фризура на своето куче. Сузана е фризерка, но изгледа дека не се справила добро со фризурата на кучето, бидејќи правењето фризура на куче е поинавко отколку човечката фризура.

Мано е името на кучето чие крзно му го покривало лицето и не можело да гледа, па затоа Сузана решила да ги превземе работите во свои раце. Резултатот е ненамерно смешен, но за среќа, Мано не побара да зборува со нејзиниот менаџер. Оваа фризура можеби ќе изгледа добро на човек, но на неговото меко лице тоа изгледа многу поинаку.


Една жена решила да му направи нова фризура на своето куче и сега навистина се кае

Запознајте го и мачорот кој ги освои срцата на илјадници луѓе.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here