Десетте најлоши филмови во последните 10 години

0
111


WatchMojo објави листа на десетте најлоши филмови во последните 10 години.

На листата се наоѓаат филмови како „Gotti“ (2018), „Movie 43“ (2013), „Jack and Jill“ (2011) и други. Станува збор за филмови објавени во периодот меѓу 2010 година и 2019 година.

Проверете дали вашиот омилен филм во последните 10 години се наоѓа на листата:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here