Две сестри го качуваат шминкањето на сосема ново ниво

0
176


18-годишната Аби и 16-годишната Шарлот уште од мали години се интересирале за шминкање. Аби вели дека веќе има 7-годишно искуство со шминкање зад неа, додека сестра ѝ е зад неа со 5 години. Тие постојано се инспирираат така што си поставуваат предизвици и заедно создаваат неверојатни дизајни што ќе ги зачудат дури и најискусните очи. Погледнете дел од нивните најдобри дела и подгответе се да бидете соборени од нозе!

https://www.kafepauza.mk/


https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

Продолжува на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here