Два хороскопски знаци меѓу кои има најголема хемија- кога ќе се спојат летаат искри

0
43


Се работи за Лав и Вага. Кога еден Лав и една Вага ќе се сретнат, меѓу нив веднаш започнува хемија која е поизразена отколку кај која и да е друга астро-комбинација.

Уште на самото запознавање се појавуваат симпатии од двете страни. Вагите се вешти во давањето комплименти, а тоа особено му одговара на Лавот, кој сака да биде центар на вниманието.

Лавот успева да внесе возбудување во животот на Вагата и во емотивна и во сексуална смисла. Вагите пак, лесно можат да разбудат делови од Лавот за кои тој ни самиот не знаел дека постојат.

Тие не се плашат да покажат нежности и страсти еден кон друг, а често тоа го прават и во јавност. И едниот и другиот знак се оратори и поради тоа ретко имаат проблеми во комуникацијата со врската.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here