„Дали татко ти ја мрази мајка ти“ – го објавила вреничкиот прстен на мајка ѝ и сите се згрозиле

0
200


Некогаш се носел поинаков накит, а тоа најдобо го докажува необичниот веренички прстен кој никому не му се допаѓа.

Една жена од Америка во група на Фејсбук во која луѓто објавуваат фотографии од необичен накит, објавила своја фотографија од прстенот кој татко ѝ ѝ го подарил на мајка ѝ.

Prsten

Имено, н станува збор за обичен пстен, туку за нешто поинакво, со голем дијамант кој личи на квака за врата.

Primećujete li sličnost?

-Со овој прстен татко ми ја запросил мајка ми во 80-те. Не знам колку карати има, но сакам да го нарекувам „уништувач на џемпери“ – напишала таа и одала дека го добила кога нполнила 18 години.

Луѓето коментирале дека е грд и ја прашале дали татко ѝ ја мрази мајка ѝ штом ѝ подарил вакво нешто?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here