Дали можете да ја пронајдете сметката во хаосот на масата?

0
107


Додека некои луѓе меѓу новогодишните одлуки напишале дека треба конечно да почнат со вежбање, други одлучиле да бидат уредни, па за нив е идеална оваа загатка дизајнирана од вработените во компанијата „GoSimpleTax“ кои од вас бараат да пронајдете една сметка на ова неуредно биро. Оваа шарена графика е натрупана со прибор за пишување, со листови и со калкулатори, а креаторите откриваат дека досегашниот рекордот е 13 секунди. Дали вие можете да ја најдете сметката за пократко време?

Ако сè уште се обидувате да ја најдете сметка, побарајте ги диоптриските очила.


Ако ви требаа повеќе од 13 секунди, не грижете се, не сте единствени, а ако сè уште не можете да ја пронајдете сметката, погледнете го решението.

  • Решение:

    Загатка: Дали можете да ја пронајдете сметката во хаосот на масата?

Решете го овој тест со бебиња што открива многу за вашиот карактер.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here