Дали можете да ја пронајдете мечката што е скриена меѓу ирвасите?

0
117


Унгарскиот уметник Дудолф не мирува кога станува збор за загатките. Главните ликови овој пат се Дедо Мраз и една мечка. Најпознатиот дедо во светот се плаши од мечката што се крие меѓу неговите ирваси. Дали можете да ја пронајдете?

Ако сè уште не можете да ја најдете мечката, погледнете го решението.


  • Решение:

    Дедо Мраз е во неволја: Дали можете да ја пронајдете мечката што е скриена меѓу ирвасите?

Погледнете ја и оваа загатка и откријте кој број треба да стои наместо Симба.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here