Дали можете да го пронајдете за помалку од три минути?

0
121


Загатките не служат само за забава, туку тие се и одличен начин за одржување на менталната хигиена. Крајот на годината за многумина е стресен период поради деловните и семејните обврски и затоа е важно да одвоите малку време за себе и да се ослободите од стресот. Меѓу сите овие поларни мечки треба да пронајдете едно куче што се изгубило на Северниот Пол. Во просек, потребни се 2 минути и 49 секунди за да го пронајдете кучето. Дали сте подготвени да го срушите овој рекорд?

Ако сè уште не можете да најдете кучето, погледнете го решението.


  • РЕШЕНИЕ:

    Меѓу овие мечки се крие едно куче: Дали можете да го пронајдете за помалку од три минути?
Ако сакате да решите уште една ваква загатка, обидете се да го најдете глувчето меѓу сите овие верверички.
https://www.kafepauza.mk/

 

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here