Дали можете да го пронајдете велигденското јајце за помалку од две минути?

0
73


Пролетта ни носи многу задоволства, а тоа е исто така време кога го славиме најголемиот христијански празник. За разлика од претходните години, оваа година ќе го славиме Велигден во нашите домови, па и собирањето велигденски јајца можете да го направите преку Интернет. Погледнете ја оваа слика што е исполнета со пролетни бои, цвеќиња, лисја и едно велигденско јајце. Дали можете да го пронајдете велигденско јајце за помалку од две минути? Јајцето има жолта боја.

Ако сè уште не можете да го пронајдете велигденското јајце, погледнете го решението.


  • Решение:

    Загатка: Дали можете да го пронајдете велигденското јајце за помалку од две минути?

Погледнете ја и оваа загатка и проверете дали можете да ги пронајдете сите тигри на цртежот.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here