Град Скопје во последен момент го откажа денешниот концерт во Аеродром

0
84


Граѓаните останаа разочарани откако најавените звуци од свирката на групата „Pluto’s Doubts“ не стигнаа до нивните тераси. Иако сѐ беше подготвено, Град Скопје во последен момент го откажа настапот.

Без никакво објаснување, Град Скопје се откажа од одржувањето на денешниот концерт. Причината потоа ја на својот Facebook профил ја објави самата група.

Доколку на момците од региозни причини не им се настапувало, тоа требало со време да го најават, а Град Скопје треба да знае дека во градот живеат и припадници на други религии кои деновиве не празнуваат.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here