Ги откажал сите настапи: Младиот пејач ја обожава Цеца, а сега е поканет да пее на свадбата на Вељко и Богдана

0
99


 

Младиот пејач Слободан Радановиќ се пофалил на пријателите дека  добил покана да пее на свадбата на Вељко и Богдана на 24 ноември оваа година.

– Слоба е почестен дека Цеца, Вељко и Богдана се одлучиле тој да пее на нивната веселба. Тој просто ја обожава Цеца и за него тоа беше повик кој не се одбива иако тој ден имаше закажано настап во еден клуб. Иако морал да го иаконтактира менаџерот, сепак Слободан решил да прифати да пее на свадбата без да се консултира со него- рекол близок шријател на пејачот.

Поради ангажманот кај Ражнатовиќ, Слободан води повеќе сметка за исхраната и тренира повеќе за да биде во топ форма на свадбата, рекол изворот, близок до пејачот.

https://press24.mk/

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here