Во брак се цели 15 години, а публиката не знае ништо за нив – веќе 9 години никој не го знае името на нивната ќерка

0
105


Еден од најдолговечните холивудски парови се 50-годишниот Питер Динклиџ и 44-годишната Ерика Шмит. Тие двајца застанале пред олтар во 2005 година, но исклучително ретко имаме можност да ги гледаме во јавност, особено во семејни изданија.

Piter i Erika

Питер и Ерика во бракот добиле две деца. Ќерката ја добиле во 2011 година, а и понатаму ѝ го кријат името, додека пред три години добија дете чиј пол исто така го кријат.

Во ретки прилики кога зборувал за приватниот живот, Питер, инаку ѕвезда од серијата „Игра на тронови“ истакнал дека сопругата му е секогаш најдобро друштво и дека најмногу сака да поминува време со неа.

Piter i Erika

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here