Волшебна новогодишна еуфорија во дрогериите на dm!

0
113


Речиси десетина дена нѐ делат од „најлудата ноќ“, а еуфоричната празнична атмосфера се чувствува веќе насекаде. Светкави излози, украсени трговски центри, планови за новогодишната ноќ… сѐ ова придонесува до она вистинско празнично новогодишно волшепство, кое на сите ни буди прекрасни чувства… и секако новогодишниот шопинг и потрагата по совршените подароци!

Кому и што ќе подарите вие овие празници и како ќе ги направите овие празници уште поволшебни?

Во екот на празничната „треска“ ретко кој од нас не е обземен од новогодишното „лудило“. Полните шопинг центри и гужви во маркетите честопати знаат негативно да влијаат на нас, а ние, како и вие, не сакаме ништо да ни го расипе волшебното расположение.


Како да го организирате новогодишниот шопинг за себе и за вашите најдраги со само едно излегување? Дрогериите на dm го имаат решението.

Како и секоја нова година, така и оваа, во dm ќе можете да ги пронајдете совршените подароци за сите најблиски и најдраги, како и да си го олесните новогодишниот шопинг со само една посета на најблиската дрогерија. А таму ве очекуваат неверојатни попусти:

Волшебна новогодишна еуфорија во дрогериите на dm!

Волшебна новогодишна еуфорија во дрогериите на dm!

Волшебна новогодишна еуфорија во дрогериите на dm!

А доколку не можете да се одлучите кој е совршениот подарок за вашите најблиски, секогаш тука се подарок ваучерите во вредност од 500 и 1.000 мкд, со кои ќе си го олесните шопингот и ќе им дозволите на вашите блиски сами да си го одберат она што го сакаат.

Секогаш веселите и расположени вработени ќе ве услужат со насмевка, ќе ве посоветуваат правилно и ќе ги спакуваат вашите подароци бесплатно. На вас само ви преостанува да подарите некому со љубов и да уживате во волшебните празници празниците.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here