Воздушни снимки од австралискиот пекол

0
112


Од огромните пожари што беснеат во Австралија деновиве се изначитавме и се изнагледавме слики. Ова е нешто ште не смее да се повтори, не само поради жртвите, како човечки така и животински, туку и огромната штета која ѝ е нанесена на природата.

Оваа компилација од видео снимки се напрвени од воздух, снимки како беснее нескротливиот пожар.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here